Тернополянам розкажуть що таке космодром і з чим його їдять

1

20 лютого до Тернополя приїде відомий популяризатор астрономії, який розповість чи забруднює ракетне паливо довкілля, чи може гуманітарій стати космонавтом, як спілкуватися з прибульцями та багато іншого.

У Тернопіль приїде Валентин Гаденов, який прочитає науково-популярну лекцію про космос. Валентин громадянин Швеції, а в Україні - гість, тому спілкуватись зможе лише російською, англійською або французькою.

Представниця клубу ТерАстро, організаторка, розповіла «Терену», що обрали місто Тернопіль для лекції  «Космічна Україна! Те, що Ми робимо» не просто так.

- Компанія Space Logistics Ukraine, яку створили для розвитку космічних технологій в Україні проводить соціальний проект, - розповіла представниця клубу ТерАстро Таня Свинарик-Іващенко.- На їхній сторінці у «Фейсбук» за допомогою лайків визначали у якому місті вони проведуть наступну лекцію. Ми виграли в Миколаєва і тепер матимемо таку цікавинку в нашому місті.

До слова, проект цей соціальний, а тому всі охочі зможуть відвідати лекцію безкоштовно. Захід запланований на 20 лютого на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти за адресою: м. Тернопіль, вул. Громницького, 1.

Кількість слухачі обмежена, тому попередньо потрібно заповнити форму ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео