Оксана Бучко

Тернополянам стане легше поповнити соціальну картку?

photo_2021-11-09_12-22-04

Електронну платіжну систему Portmone можуть відтепер використати тернополяни для поповнення електронного квитка. Це можна зробити через мобільний додаток, знаючи лише номер електронного квитка «Соціальна карта тернополянина».

Як пояснюють у групі faynakarta, для того, щоб здійснити поповнення, потрібно зайти на сайт Portmone, перейти у вкладку меню «Каталог послуг», а звідти - у розділ «Транспорт», де знаходиться кнопка «Карта тернополянина», або ж просто перейти за посиланням. Таким чином поповнити електронний квиток соціальної картки можна з найнижчою комісією – 2% від суми поповнення. 

Як відомо, інші варіанти віддаленого поповнення електронних квитків «Соціальна карта тернополянина» такі:

  1. Портал тернополянина. Потрібно зайти за посиланням fayna-karta.te.ua, обрати розділ “Поповнення карти”, ввести номер електронного квитка «Соціальна крата тернополянина» та суму, на яку потрібно поповнити квиток. Після цього обрати кнопку “Поповнити” і ввести дані банківської карти.
  2. EPS eps.org.ua – сервіс для подачі показників та оплати за комунальні послуги, але розробники додали можливість поповнення електронних квитків, що робить ресурс ще більш функціональним. Тут потрібно ввести номер карти, суму поповнення та перейти до оплати: ввести номер банківської карти і сплатити потрібну суму.
  3. City24 При бажанні поповнити електронний квиток через City24, користувачу потрібно ввести у графі пошуку слова «Карта тернополянина», після чого вибрати один із варіантів поповнення та ввести бажану суму.
  1. 31 платіжний термінал «2click», скористатися якими жителі міста також можуть у зручний час.

Слід пам’ятати, що кошти після віддаленого поповнення активуються на квитку у момент валідації в громадському транспорті через 24 години після поповнення.

Нагадаємо, електронну систему оплати у громадському транспорті Тернополя запровадили ще у 2017 році.

Також про проблеми безготівкової оплати проїзду в Тернополі читайте ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео