Тамара Коблик

Тернополянка Олеся Крисюк стала срібною призеркою на міжнародному боксерському турнірі в Угорщині

Олеся Крисюк виступала у ваговій категорії 81 кг

Срібну нагороду здобула на міжнародному боксерському турнірі «Меморіал Іштвана Бочкаї 2023» тернопільська спортсменка Олеся Крисюк. Такі змагання відбулись в Угорщині. Участь у них взяли майже три сотні спортсменів із 25 країн світу. Українські боксери здобули на цьому турнірі 18 медалей,  і одне «срібло» серед цих нагород – на рахунку нашої землячки. 

Про це повідомили в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

Як розповів тренер спортсменки Руслан Фірман, Олеся Крисюк виступала у ваговій категорії 81 кг, і у фінальному двобої поступилася австрійці Еммі-Сью Фреєнтрі. Відтак стала срібною призеркою.

Пишаюся Олесею, бо вона, як завжди, показала сильний поєдинок. Попри війну, наші спортсмени продовжують тренуватися і демонструвати усьому світові, що українці – переможці! А головна наша перемога ще попереду! – наголосив Руслан Фірман.

Додамо, що Олеся Крисюк - представниця Тернопільської обласної організації Федерації боксу України, студентка Західноукраїнського національного університету, є вихованкою КДЮСШ з греко-римської боротьби відділення боксу, представляє ШВСМ та спортивне товариство «Динамо». Тренується під керівництвом Руслана Фірмана в спортивних клубах «Шкіряна рукавичка» і «Текстильник».

Читайте також: Тернополянка стала кращою боксеркою на всеукраїнському турнірі

Фото зі сторінки Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА у фейсбуці

 

Вибір читачів за тиждень

Відео