Оксана Бучко

Тернополянка відкрила секрети ідеального смузі

36052210_1840123912712738_4246014220832866304_n

Замінити сніданки на смузі радить тернополянка Оксана Матвєєва. Вона ділиться секретами ідеального рецепта, аби змогти отримати повну порцію енергії, сили та здоров'я після вживання.

- Серед компонентів - лист салату, 2 столові ложки льону, жменя ягід, столова ложка меду, куркума на кінчику ножа і вода, - пише Оксана в Інстаграм. – Три головні - не варто зміщувати. У таких пропорціях кожна складова зелені, ягід чи фруктів добре засвоюється організмом. Також для хорошого перетравлення підходить вода або рослинне молоко. Звичайна молочна продукція тут недоречна. Консистенція має бути якомога гладшою, аби не було шматків зелені чи фруктів.

Смузі можна сміливо пити на голодний шлунок прямо після прокидання. Кожен може знайти комбінацію на свій смак. Для складників підійдуть банани, фініки, натуральні сиропи. Вранці тернополянка радить використати зелений чай. А ще Оксана пропонує такі популярні комбінації: рослинне молоко, банан і чіа; рослинне молоко, пророщена зелена гречка, полуниця і фініки.

36268624_1840123689379427_430342009228623872_n
36268624_1840123689379427_430342009228623872_n

Фото зі сторінки Оксани Матвєєвої

Вибір читачів за тиждень

Відео