Тернополянка відкрила секрети ідеального смузі
Замінити сніданки на смузі радить тернополянка Оксана Матвєєва. Вона ділиться секретами ідеального рецепта, аби змогти отримати повну порцію енергії, сили та здоров'я після вживання.
- Серед компонентів - лист салату, 2 столові ложки льону, жменя ягід, столова ложка меду, куркума на кінчику ножа і вода, - пише Оксана в Інстаграм. – Три головні - не варто зміщувати. У таких пропорціях кожна складова зелені, ягід чи фруктів добре засвоюється організмом. Також для хорошого перетравлення підходить вода або рослинне молоко. Звичайна молочна продукція тут недоречна. Консистенція має бути якомога гладшою, аби не було шматків зелені чи фруктів.
Смузі можна сміливо пити на голодний шлунок прямо після прокидання. Кожен може знайти комбінацію на свій смак. Для складників підійдуть банани, фініки, натуральні сиропи. Вранці тернополянка радить використати зелений чай. А ще Оксана пропонує такі популярні комбінації: рослинне молоко, банан і чіа; рослинне молоко, пророщена зелена гречка, полуниця і фініки.
Фото зі сторінки Оксани Матвєєвої