Оксана Бучко

Тернополянка таки сплатить штраф за знесений турнікет

avariya-3

Постанову Тернопільського міськрайонного суду вирішила оскаржити винуватиця ДТП Наталія З. Цією постановою її визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП – відмова особи яка, керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан сп’яніння. Та захисник Наталії З. подав апеляційну скаргу 17 вересня 2018 року, пропустивши при цьому строк апеляційного оскарження.

У поясненні вказали, що строк пропустили із поважних причин, оскільки повний текст постанови видали лише 7 вересня 2018 року і саме в цей день захисник вирішив піти у відпустку, пише прес-служба апеляційного суду Тернопільської області

Тернопільський апеляційний суд відмовив захиснику винуватиці ДТП у поновленні строків апеляційного оскарження. Наведені захисником причини пропуску строку оскарження не визнали поважними. Тож винуватиця ДТП сплатить штраф в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 тис. 200 грн. Також її позбавлять права керувати транспортними засобами на один рік.

Нагадаємо, причиною ДТП на вул. Замковій 6 серпня став алкоголь.  37-річна тернополянка на автомобілі Nissan не впоралась із керуванням та в’їхала у турнікет.

Фото УПП

Вибір читачів за тиждень

Відео