Анастасія Кисіль

Тернополянки виготовляють солодкі «Джевелінки» для захисників

Волонтерки готові працювати скільки потрібно, але у них закінчуються продукти та гроші на виготовлення енергетичних батончиків. Тернополянки просять підтримки краян

Вже чотири місяці небайдужі тернополянки готують енергетичні батончики для наших воїнів. Назву придумали оригінальну – «Джевелінки». Роботу організували у тернопільському дитячому садку  №18.

Організувала виготовлення батончиків Тетяна Баран. На кухні садка працюють близько 15 волонтерок. 

Коли ми відправили першу партію батончиків хлопцям на фронт, одразу отримали подяку від них. Вони написали, що такі солодощі добре втамовують голод. Також їх можна брати з собою на бойові завдання, бо вони не потребують додаткового приготування, – розповіла Тетяна Терену.

У «Джевелінки» входять всі види горіхів, сухофрукти, а також мед та вівсянка. Окрім того, є й особливі інгредієнти.

Ще ми додаємо віру в перемогу та всю любов, яка у нас є. Також кладемо багато вдячності за те, що ми можемо жити в  спокійному місті, – ділиться секретом Тетяна. 

У Тернопільському дитячому садку №18 господині вже 4 місяці готують енергетичні батончики “Джевелінки” для наших воїнів 

Волонтерки готові працювати скільки потрібно, але у них закінчуються продукти на енергетичні батончики та гроші. Тернополянки просять підтримки краян.

Ми не втомилися. Ми дуже хочемо робити ще більше батончиків для наших воїнів, які нас захищають. Але втомилися люди. На початку нашої роботи чимало людей приносили продукти, гроші. Тепер вони це роблять набагато рідше.  Нам дуже важко працювати без допомоги, – розповідає волонтерка. 

Тетяна Баран просить усіх небайдужих допомогти їм нагодувати захисників. Зараз господиням найбільше потрібні продукти або кошти на їх придбання. 

Воїни кажуть, що такі солодощі добре втамовують голод

Кожен з нас може зробити свій внесок для наших захисників та нашої спільної перемоги, – впевнена волонтерка.

Якщо маєте можливість допомогти, кошти можна надсилати на рахунки: 

5363542010478007 (PrivatBank)

5375411407821946 (Monobank)

Фото надані Тетяною Баран 

Вибір читачів за тиждень

Відео