Оксана Бучко

Тернополяни можуть прокидатися з «мирним будильником», який переміг на міжнародному конкурсі

88_main

Мобільний додаток - будильник Wake App In Peace, який замовили волонтери з фонду «Повернись живим», виграв на міжнародному конкурсі. Тернополяни тепер можуть встановити його на телефон і платити за «зайві» хвилини сну гроші, які перераховуватимуть для військових в АТО.

Як інформують у прес-службі фонду «Повернись живим», мобільний додаток-будильник Wake App In Peace став срібним призером міжнародного фестивалю Best Mobile App Awards у номінації Best Social/Lifestyle App. Ця міжнародна премiя Best Mobile App Awards існує з 2012 року й відзначає найкращі мобільні додатки різних операційних систем у багатьох унікальних категоріях. У конкурсі брали участь розробники з усього світу з найновішими та найкращими мобільними додатками.

88_main
88_main

- Приємно, що призове місце на міжнародному конкурсі здобув благодійний додаток Wake App in Peace, котрий допомагає нам збирати кошти на обладнання, яке потрібне українським військовим, - зазначив засновник фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега. - Це ще один привід нагадати світу про те, що четвертий рік у нас триває війна, і що за можливість не бачити її у віддалених від фронту містах – варто дякувати нашим захисникам.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео