Тернополяни просять провести громадські слухання стосовно будівництва скандального паркінгу на просп. Злуки

2

Багатоповерхові підземні паркінги — звичне явище для великих міст світу. Тепер їх почали будувати у Тернополі.

На перехресті пр. Злуки – вул. Чубинського уже тривалий час діє стоянка для автомобілів, пише zbudovano.

Заплановано облаштувати на цій території перший у Тернополі критий паркінг, який, насамперед, буде призначений для стоянки автівок мешканців сусідніх будинків. Там будуть створені належні умови для автомобілів та облаштована система відеоспостереження.

На цьому етапі думки тернополян розділилась. Жителі мікрорайону «Канада», а також просто містяни,котрі часто відпочивають у парку «Національного Відродження», проти будівництва.Вони мотивуються тим, що сам проект не є поганим, просто йому не місце там, де постійно перебувають діти. Адже парк призначений для відпочинку, а атмосфера, яка пануватиме у такому брудному, загазованому та шумному місці, зовсім цьому не сприятиме. Більше того, повітря, насичене токсичними речовинами, має шкідливий вплив на такий ще вразливий організм дитини.

1
1

3
3

Зміст петиції є наступним:

Про проведення громадських слухань стосовно будівництва підземного паркінгу з надземними та відкритими автостоянками по пр. Злуки. (БЛАГОУСТРІЙ МІСТА ТА БУДІВНИЦТВО).

“Просимо провести громадські слухання стосовно будівництва підземного паркінгу з надземними та відкритими автостоянками для тимчасового зберігання легкового автотранспорту на пр. Злуки в м. Тернополі. Оскільки дане будівництво не є однозначним, а саме місце потенційної забудови межує з школою та парком. У разі будівництва даного об’єкта нерухомості різко зросте інтенсивність руху транспорту, та шкідливих викидів, що в свою чергу несе небезпеку для життя та здоров’я місцевого населення”,-так зазначено в петиції.

Підтримати петицію можна за посиланням на сайті.

Вибір читачів за тиждень

Відео