Тернополяни привезли із Будапешта «золото» і «бронзу» (відео)

У чемпіонаті світу з кікбоксингу за версією WAKO взяли участь 4 представники із Тернопільщини. Троє із них повернулися додому із призовими місцями.

- З 18 по 21 травня в Будапешті проходив 23 кубок світу з кікбоксингу по WAKO. Нашу збірну представляли і спортсмени з Тернопільщини, -тренер збірної Тернопільської області Олександр Дульнєв.

Тернополянин Максим Грейцар  здобув золоту медаль у фінальному бою чемпіонату. У третьому раунді він переміг нокаутом представника Молдови. Окрім того, ще двоє хлопців із Тернопільщини привезли бронзові медалі.

- Найважче перебороти себе, настроїтися, а коли вже вийшов на ринг, стало легко. Коли потиснули одне одному руки, стало набагато краще, - ділиться враженнями чемпіон світу Максим Грейцар

Наші спортсмени уже не перший раз їздили на змагання такого рівня. І дуже важливо підтримувати їх, адже вони показують першокласні результати.

-Я тішуся тим, що це вже другий прекрасний результат, який вони привезли з таких змагань, - розповів почесний президент Тернопільської обласної організації Федерації кікбоксингу України Іван Чайківський.

[embed]https://youtu.be/9HSby2U4E4Q[/embed]

Із тим, що кікбоксинг в нашій області потрібно розвивати і надавати спортсменам фінансову підтримку погодилися і представники влади.

- Федерація WAKO, по якій виступають хлопці, які повернулися з медалями та нагородами – мабуть одна із самих перспективних в світі і я хочу сказати, що обравши цю федерацію хлопці мають можливість прогресувати і показувати високі спортивні результати, - пояснює директор департаменту у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур.

Іван Чайківський подякував спортсменам за високі результати та вручив всім грошові премії.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео