Оксана Бучко

Тернополяни в останні місяці 2021 року найчастіше реєстрували придбані автомобілі брендів Kia та Toyota

Тернопіль листопад

У передостанній місяць року тернополяни та жителі області придбали нових авто на 3,2 млн доларів. На таку суму в місті та області в листопаді зареєстрували 105 нових авто. Серед цих авто найпопулярнішими моделями були корейський кросовер Kia Sportage, а також Toyota LC Prado, Toyota RAV4.

Про це повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У середньому зареєстрований в цей період автомобіль вартував 30 000 доларів без врахування вартості додаткового обладнання та опцій. Кросовери та позашляховики зайняли 85% ринку нових авто у листопаді.  Кросовер Kia Sportage – найпопулярніша модель листопада, яка покрила 16% продажів. Частка машин, які обладнані дизельними моторами, становила 32% ринку.

Попереднього місяця смаки у регіоні були дещо іншими. Toyota стала найпопулярнішим брендом жовтня. У нас зареєстрували на суму 1,1 млн доларів 25 таких автомобілів із 95 нових автомобілів, придбаних у цьому місяці на суму 3,5 млн доларів. Бестселером серед моделей стала Toyota Camry.

Загалом у листопаді в Україні придбали 8 600 нових авто на загальну суму 270 млн доларів. Серед цих авто найпопулярнішою моделлю був корейський кросовер Kia Sportage. Порівняно з жовтнем поточного року, минулого місяця в Україні збільшились продажі нових автомобілів на 10%. А впродовж 11 місяців 2021 року в Україні уже зареєстрували 91 900 нових автомобілів.

Фото RST.ua.

Вибір читачів за тиждень

Відео