Тернополяни вимагають нормального транспортного сполучення

28524_w_647

Звернення «Сахарова-Корольова. Транспортне сполучення» з’явилося на сайті «Єдина система місцевих петицій» у Тернополі вчора,  25 вересня.

За цей час петицію підписали понад більше 40 людей, у той час,  аби звернення потрапило на розгляд у міську раду його повинні підтримати 300 тернополян.

Населення цього району Сахарова-Корольова постійно зростає, а нормального транспортного сполучення з іншими районами міста немає вже роками. На даний момент добратись до Сахарова-Корольова або з того району в інший кінець міста після 20 години просто неможливо. Останній маршрут тролейбуса №9 є в цьому районі десь біля 20 години вечора. Автобуси №3 та 7 ще раніше з'їжджають з маршруту. Також відсутнє транспортне сполучення між Сахарова-Корольова та Аляска-Подоляни, пише автор петиції Тарас Нагуляк.

Тернополянин пропонує продовжити рух тролейбуса №9 та маршруток №3 та 7 до 22 години вечора,  змінити маршрут руху автобуса №18 з проїздом через дитячу лікарню на Сахарова-Пологовий будинок і до ТРЦ «Подоляни» і потім в зворотньому напрямку, а також відновити рух автобуса №30 і змінити його маршрут з заїздом на Сахарова-Корольова.

У тернополян залишилось 29 днів аби підтримати звернення. Зробити це можна ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео