Тернополяни просять у комунальників «автентичну» пісочницю (фото)

Василь Пилипів з Тернополя ще півтора місяці тому розмістив на сайті http://opencity.in.ua/ розповідь про проблему з дитячою пісочницею на вулиці Бойківській, 4.

«У нашому дворі від часу розвалилась стара велика пісочниця (у якій одночасно могло гратися 6-8 дітей), рештки мешканці винесли на смітник. Батьки думали, що більше в нас не буде пісочниці, але ні, приблизно через два тижня у дворі з'явилась нова, правда, у два рази менша від попередньої. Прийшов столяр, змонтував зразу помальовану, що дуже дивно. Прибули працівники жека з лопатами і нагорнули пісок, який був навколо. … гарно і економно ( зекономили на деревині, фарбі та піску), пісок везти вже не треба. Тепер у пісочниці поміщається 3-4 дитини, а пісок вперемішку з щебенем, який неможливо копати пластмасовою лопаткою. Просимо зробити пісочницю такого розміру, як була раніше, вивезти старий пісок з щебенем і привезти новий».

Мешканці будинку скаржаться, що проблему начебто розглянули та закрили з відпискою «Все зроблено». Відповідач - Оксана Махинка з ТОВ «КомЕнерго-Тернопіль». Проте віз і нині там. Жодних змін пісочниця не зазнала. Тернополяни пропонують комунальникам цікаву дитячу гру – знайти кілька відмінностей між новими і попередніми фото.

Тамара КОБЛИК

Фото з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео