Тернополянин без художньої освіти презентував свою «Найкращу виставку картин» (фоторепортаж)

1

Сьогодні, 20 січня тернополянин Сергій Доновий, який немає художньої освіти, а за освітою технолог консервування плодів та овочів презентував свою першу «Найкращу виставку картин».

В дитинстві Сергій відвідував художні студії та художню школу, які він не закінчив. Він пробував себе в різних напрямках живопису, тому усі охочі зможуть подивитися на цікавий симбіоз стилів. У своїх картинах він копіював полотна відомих( і не тільки) художників, вивчаючи техніки.

Я пробував малювати, починав з того, що робив дуже багато копій на різних художників та вивчав техніку. Звичайно це все було нелегко, дуже багато було помилок та навіть інколи депресій. Але на сьогоднішній день ці помилки вилилися в досвід. Негативний досвід дав позитивний досвід, - розповідає автор картин Сергій Доновий.

Частина картин Сергія знаходиться в приватних колекціях України, Німеччини, Іспанії та Італії. Тернополяни ж мають можливість  подивитися на виставку картин в кав’ярні-кондитерській «КолЄжанка» до 10 лютого 2019 року.

2
2

3
3

4
4

5
5

6
6

7
7

8
8

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео