Тернополянин показав недолугість українського сервісу в аеропорту (відео)

IMG_20180106_151110

Скандальна ситуація за участю тернополянина Руслана Савчишина та авіакомпаній МАУ yже стала відома на всю Україну.

Так, чоловіка разом зі сім'єю не пустили на борт літака, начебто, через відсутність відповідних документів на в'їзд у країну. Проте, сам Руслан Савчишин уже навіть встиг звернутися в представництво Нідерландів, де підтвердили, що він може в'їжджати у країну із наявними документами. Та представники авіакомпанії не те, щоб повернули гроші через свою помилку, вони навіть не вибачилися.

Через безвідповідальність авіаперевізника-монополіста я та моя сім'я, мої діти та друзі залишились без довгоочікуваного різдвяного відпочинку. Дуже дякую друзям котрі пропонують допомогу — житлом, зв'язками, порадами. Діти вже сплять в готелі поблизу, перепрошую що не беру трубку у всіх, працюю над новим рівнем. Думаю ця справа може бути цікавою Volodymyr Omelyan як приклад до чого доводить монополія та відсутність конкуренції на ринку, - пише Руслан Савчишин.

Чоловік вирішив довести незрозумілу ситуацію із авіакомпанією МАУ до логічного завершення, аби не допустити подібної ситуації із іншими користувачами послугами компанії.

Подробиці ситуації - у відео.

 

Відео: Руслан САВЧИШИН

Вибір читачів за тиждень

Відео