Тернополянин Віталій Гринів виборов нову велонагороду

1107246-ternopilskiy-velogonschik-peremig-na-kubku-svitu

За підсумками чотирьох етапів Кубку світу з велоспорту сезону 2018-2019 років у гонці «скретч» тернополянин Віталій Гринів набрав найбільшу кількість очок і став переможцем. У нашого земляка в сумі 1280 очок, на другому місці – австрієць Стефан Матцнер із 1255 очками, а на третьому – спортсмен із Греції Христос Волікакіс, у якого 900 очок.

Як повідомив тренер спортсмена Володимир Павелко, етапи змагань у «скретчі» проводились у Франції, Канаді, Новій Зеландії та Гонконгу, і найкраще його вихованець виступив у Канаді (місто Мілтон), де посів перше місце. І за підсумками усіх чотирьох етапів спортсмен здобув Кубок світу.

Віталій Гринів – майстер спорту України міжнародного класу, представляє обласну ШВСМ, студент II-го курсу навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин імені Б. Гаврилишина ТНЕУ.

Цими днями спортсмен вирушає до Туреччини, де проходитиме тренувальний збір до чемпіонату світу з велотреку, який з 28 лютого до 3 березня відбуватиметься в Польщі, пише обласне управління фізичної культури і спорту.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео