Ростислав Фук

Топ-10 вакансій і зарплат на Тернопільщині у червні

Найбільша зарплата - у лікарів, водіїв тролейбуса, стоматологів

На кінець червня 2022 року у десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників увійшли водії, підсобники, продавці, швачки, овочівники, слюсарі, адміністратори, пекарі, токарі; постійною є потреба у лікарях різних спеціалізацій. Про це повідомили у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Тернопільського обласного центру зайнятості.

За видами економічної діяльності більшість вільних робочих місць були у переробній промисловості, транспорті, складському господарстві, поштовій і кур'єрській діяльності, торгівлі, охороні здоров'я та сільському господарстві.

Серед загальної кількості вакансій - 10% із заробітною платою вищою від середньої по області, повідомив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій та водіям тролейбуса; по 15 тис. грн – керуючим відділеннями банків, зубним технікам, стоматологам, бригадирам з ремонту колій, 13-13,5 тис. грн – медлаборантам, начальникам дільниць КП, завідувачу медлабораторії, 11-12 тис. грн – головним режисеру та бухгалтеру, перукарям, електромонтажникам, токарям, касирам, слюсарям, механікам, кранівникам.

Подати або знайти вакансію можна через сервіси:

«Робота зараз. Державна служба зайнятості»

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або 

Канал: @DCZWorkNow або  

%5d(https:/t.me/worknowdcz)?fbclid=IwAR0j_1Bfim9hY8id8GjoB02kzt_B0dh07WIqGpsyLNdqiZrqzgBnJgeBSZw">.

«Робота на Тернопільщині»

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або  

%5d(https:/t.me/work_Ternopil_bot)?fbclid=IwAR39BTLc2rE0xjFZ054q5yup0eueJJuP_rZfC9z1vx8i20EDbFuFcBKEy0g">

Канал: @work_in_Ternopil_region або натиснувши тут.

Роботодавці також можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd ; через електронний кабінет роботодавця на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/cabinet, звіт 3-ПН про потребу в кадрах.

Шукачам роботи заповнити анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit  

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (

) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео