Три патрульних авто не змогли наздогнати іномарку, одне з них перекинулося (відео)

дтп

Сьогодні вранці тернополяни стали свідками справжнього детективу. Близько 5 години ранку три автомобілі патрульних наздоганяли іномарку, яка мчала  вулицею Протасевича на великій швидкості. У результаті – порушника не затримали, а одне авто патрульних перекинулося і опинилося в кюветі, – повідомляє Інтернет-телебачення «МедіаТОР». Про це журналістів повідомили очевидці та надали відео переслідування.

[embed]https://youtu.be/jyLK0_zjw3o[/embed]

Через вимкнений задній лівий габарит, інспектори наказали водієві зупинитися. Проте, він не лише не виконав прохання, а почав втікати.

«У патрульних виникла підозра, – розповіла прес-секретар Патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська «МедіаТОР», – що водій або напідпитку, або в транспортному засобі є заборонені предмети. Переслідуючи правопорушника та під'їжджаючи до села Грабовець, через неналежні погодні умови і сильний туман, службовий автомобіль з’їхав у кювет. У ДТП потерпілих немає. Втікача – не затримали. Проводиться службова перевірка».

Очевидець події стверджує, – втікач їхав без ввімкнених фар. Через кілька годин на місці події не залишилось і сліду. Лише відбитки від коліс на снігу і поламана накладка від колеса, – пише «МедіаТОР».

Відео та фото «МедіаТОР»

Вибір читачів за тиждень

Відео