Цьогоріч служба зайнятості Тернопільщини допомогла роботодавцям укомплектувати 5 тисяч вакансій

82f93c2116cd374736dd82bce6d6cb16
За 4 місяці 2021 року, завдяки активній взаємодії служби зайнятості Тернопільщини з роботодавцями, було працевлаштовано 5 тис. краян; 709 - працювали тимчасово, після чого 211 - отримали постійні місця роботи.
Щоб роботодавець якнайшвидше знайшов потрібного працівника, у службі зайнятості підберуть необхідні кадри з відповідної електронної бази даних безробітних, запропонують резюме шукачів роботи; проведуть профвідбір кадрів з використанням психодіагностичних методик, а також ряд заходів із забезпечення якісної комунікації сторін працевлаштування.
Якщо потрібних фахівців немає - організують професійне навчання як у закладах освіти та ЦПТО державної служби зайнятості, які мають сучасну матеріально-технічну навчальну базу з найновішим обладнанням та технікою, так і на виробництві, у тому числі за індивідуальною формою, а також стажування безпосередньо на робочих місцях. Цьогоріч профнавчання проходили 1207 безробітних краян; 1116 – його завершили, з них 965 працевлаштовані.
До слова, ті роботодавці, які легально працевлаштовують безробітних на новостворені робочі місця на строк не менше, ніж на 2 роки, можуть отримати щомісячну компенсацію фактичних витрат на сплату єдиного соціального внеску. Так, з травня 2013 року по травень 2021-го більше 2 тис. роботодавців Тернопільщини отримали згадану компенсацію за працевлаштування 3 тис. безробітних.
Якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успіху в діяльності будь-якого підприємства чи приватного бізнесу. Розумно сформований штат кваліфікованих працівників дає змогу реалізувати найсміливіші плани та проекти. Якщо Ви бажаєте підібрати на постійну чи тимчасову роботу персонал, який відповідав би необхідним професійним вимогам – зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини!
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео