Оксана Бучко

У Бережанському агротехнічному інституті отримують подвійний диплом

unnamed (3)

Отримати подвійний диплом мають можливість студенти Бережанського агротехнічного інституту. Навчання паралельно проходять у Поморській академії у Слупську (Польща).

На даний час триває набір до інституту, документи можна подавати з 12 липня. Дітям учасників АТО пропонують пільги на вступ на бюджетну форму навчання.

- Абітурієнти можуть обрати для себе наступні спеціальності – економіка; облік і оподаткування; екологія; електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; садово-паркове господарство; агроінженерія, - розповідає доцент кафедри екології Олег Павлів. - Із другого курсу навчання на усіх факультетах є можливість один семестр навчатись у Польщі. Студенти мають можливість безкоштовного проживання та харчування. Також вони можуть працювати 2-4 години в добу. Навчання їм обійдеться в 400 Євро. Це пільгова ціна, повна вартість становить1000 Євро.

unnamed (4)
unnamed (4)

Також студенти інституту проходять під час навчання три місяці стажування за програмами в Австрії, Швеції, Німеччині та Польщі. Це чудова нагода побачити застосування вивченого матеріалу на практиці, а також практикувати спілкування іноземною мовою.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео