Віра Олександрович

У білому костюмі і на підборах: Юлія Тимошенко ходила ринком у Тернополі (відео)

Свій візит у Тернопіль очільниця Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко сьогодні, 2 липня, розпочала із розмови з підприємцями і відвідувачами Центрального міського ринку. 

Саме там, на її думку, можна було дізнатися правду про те, чим і як живуть звичайні українці, які проблеми їх турбують.

Згодом очільниця «Батьківщини» провела брифінг для представників місцевої преси. Насамперед вона пояснила журналістам причину свого візиту.

Прикметно, що гостя виглядала дуже жіночно – у білому костюмі, на підборах і з цікавою зачіскою. Присутні відразу оцінили оновлення її іміджу.

Лідерка парламентської партії у спічі звично різко виступила не лише проти ринку землі, що стартував 1 липня, а й проти тарифної політики, яку нині веде центральна влада. На її думку, Україна нині – як немовля, яким усі бавляться, як хочуть. При цьому Юлія Тимошенко запевнила, що вже вела складні перемовини із Президентом Володимиром Зеленським і його командою, аби врятувати ситуацію, проте ці намагання нічого не дали.

Що цікаво, візит гості на цьому не завершився. Згодом Юлія Тимошенко привітала тернопільських випускників, які якраз брали участь у святі «Випускник-2021» на Центральному міському стадіоні ім. Романа Шухевича. До речі, лідерка про це не сказала ані слова, але у Тернополі всі, хто цікавиться політикою, в курсі змін, що останнім часом відбулися у місцевій організації партії «Батьківщина». По-перше, багаторічний голова Тернопільської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний склав свої повноваження. Про відставку він повідомив 5 лютого 2021 р. Відтоді осередком керує Степан Горуц. Із 2009 року цей чоловік – комерційний директор ТОВ «Тернопільський міський ринок». По-друге, нещодавно Василя Деревляного навіть відсторонили від керівництва фракцією «Батьківщини» в обласній раді. Тепер її очолює Роман Мороз.

Фото авторки і з відкритих джерел (кадр із відео, яке тернополяни розповсюджують соціальними мережами), а також зі сторінки Антона Горохівського

Вибір читачів за тиждень

Відео