У бучацькому клубі для молоді «Зодіак» вчили опановувати себе

dsc01771

Нещодавно у приміщенні Бучацької районної філії Тернопільського ОЦЗ відбулося засідання клубу для молоді «Зодіак». Для проведення заходу з елементами арт-терапії, музикотерапії та лікувально- пісочної терапії  запросили практичного психолога  Галину Окіпну.

- Отримуючи освіту, кожна людина мріє якнайкраще проявити себе в обраній професії, досягти успіху у професійній діяльності, бути корисним, забезпечувати життя обраним фахом,та отримувати від цього задоволення. Молодь має багато амбіцій, прагнень мрій. Але цього не достатньо. Необхідно набувати знання протягом усього життя і збагачуватись життєвою мудрістю. Важливо обрати професію взагалі, але і важливо підібрати та здобути собі відповідне місце роботи, -  такими словами розпочала тренінг Галина Окіпна.

dsc01771
dsc01771

Учасники тренінгу мали змогу оволодіти вмінням висловлювати свій стан, емоції та думки за допомогою арт-терапії та музикотерапії. Вони зображували власні ілюстрації за допомогою  кольорового піску. Для цієї творчої терапії не потрібно мати навички художника, достатньо лише власної уяви. Учасники створили за цей короткий період свої роботи  і на основі них разом із тренером визначили свої сильні риси характеру та можливі сфери застосування у професійній діяльності, пише Бучацька райдержадміністрація.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео