У Чортківській громаді стартує двомісячник благоустрою

1549380411_derevo-1

З приходом перших весняних днів на території Чортківської громади стартує двомісячник благоустрою – таке рішення підтримали члени виконавчого комітету на черговому засіданні. Відповідні роботи розпочнуться вже 2-го березня, а завершаться – 30-го квітня.

В рамках двомісячника пройдуть різні толоки та акції, що мають на меті привести до ладу навколишнє середовище. Одним із таких стане екопроєкт «Озеленення України», який стартує вже 20-го березня, де спільними зусиллями мешканці громади висадять дві тисячі дерев.

Протягом двомісячника благоустрою комунальні служби та суб’єкти господарювання усіх форм власності візьмуть участь у комплексі заходів, спрямованих на поліпшення благоустрою міста:

  • впорядкування парків, скверів, стадіонів, газонів, квітників, спортивних та дитячих майданчиків;
  • кронування дерев, підрізка кущів та приведення до ладу територій зелених насаджень;
  • фарбування та ремонт елементів благоустрою (лавок, ліхтарів, сміттєвих урн);
  • ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

– Всі заходи з наведення порядку проводяться регулярно, а найбільше навантаження, зазвичай, припадає на комунальні служби Чорткова. Проте вигляд міста залежить і від його жителів. Закликаємо громадськість долучитися до двомісячника благоустрою, щоб зробити Чортків охайним і чистим, бо лише спільними зусиллями можна досягти вагомих результатів, – йдеться на сторінці Чортківської міської ради у Facebook.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео