Віра Олександрович

У Чорткові і на Бережанщині діти до школи 1 вересня не підуть (відео)

Хома

Оскільки Бережани, Чортків і весь Бережанський район - у «червоній» зоні, у тамтешніх освітніх закладах навчання наразі проходитиме винятково дистанційно.

Про це розповіла начальниця управління освіти і науки обласної держадміністрації Ольга Хома, повідомили на сторінці Тернопільська обласна державна адміністрація у соціальній мережі «Фейсбук». Втім, ціла низка обмежень діятиме і на територіях, що потрапили до «жовтої» і «помаранчевої» зон.

- Відповідно до рекомендацій МОЗ і ВООЗ, під час освітнього процесу у навчальних закладах необхідно дотримуватися принципів соціального дистанціювання і правил гігієни, використовувати засоби індивідуального захисту та уникати масових скупчень, - пояснює Ольга Хома. - Крім того, засновникам усіх закладів рекомендували забезпечити школи дезінфікуючими та миючими засобами, засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, тенденцію до збільшення кількості хворих на Тернопіллі спостерігають уже кілька тижнів. Навіть у вихідні фіксують чимало нових випадків. Тому і представники влади, і освітяни надалі вбачають можливість розгортання трьох сценаріїв для здобуття освіти.

Фото і відео з Тернопільська обласна державна адміністрація

Вибір читачів за тиждень

Відео