Тамара Коблик

У Чорткові навколішки зустріли загиблого Героя Сергія Чілікіна (фото)

Військовий загинув під час виконання бойового завдання у населеному пункті Білогорівка Луганської області. Вічна пам'ять

Сьогодні, 18 березня, Чортків навколішки та зі сльозами на очах зустрів ще одного Героя, який віддав життя за Україну. Вже назавжди до рідного міста повернувся Чілікін Сергій.

Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Сергій приєднався до лав Збройних Сил України та мужньо боронив рідну землю від російських загарбників, служив водієм взводу протитанкових керованих ракет. Загинув під час виконання бойового завдання у населеному пункті Білогорівка Луганської області. У Чорткові в Героя залишився лише рідний брат…

Старший рідний брат Сергія – Володимир Чілікін – теж загинув, боронячи Україну, 13 грудня 2022 року в Бахмуті Донецької області. Він служив у складі 93-ої механізованої бригади «Холодний Яр».

Парастас за загиблим відбудеться сьогодні, 18 березня, о 19 годині в кімнаті смутку при церкві Св. рівноапостольного князя Володимира Великого.

Чин похорону розпочнеться завтра, у неділю, 19 березня, о 14:30 спершу в кімнаті смутку, а потім у Соборі верховних апостолів Петра і Павла. Поховають Чілікіна Сергія на Алеї Героїв на кладовищі, що по вул. Ягільницька.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Чілікіна з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині поховали воїна, який довгий час вважався зниклим безвісти.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео