У Чорткові п’яні батьки ножем порізали 8-річну дитину

resize_szXkAU932cBJNxM710ParfFoetVSDhHW_980x590

Про дитячі крики у одному з будинків в Чорткові в поліцію повідомили сусіди. Приїхавши на місце події, поліцейські помітили у дитини два порізи на шиї та підборідді. На щастя, вени та артерії не пошкоджені. 

За інформацією, яку вдалось отримати «Терену» з власних достовірних джерел, у момент, коли до будинку увійшли працівники поліції, мама перебувала на кухні та відмивала ніж від крові. Ба більше – і вона, і її співмешканець перебували у стані алкогольного сп’яніння. На запитання, що трапилось із дитиною – спершу звинувачували один одного, а згодом зайняли спільну позицію, мовляв, хлопчик сам впав і порізався.

Зі слів очевидців, у будинку було дуже багато крові, і хтозна, чи хлопчик би вижив, якби сусіди вчасно не викликали поліцію. Також сусіди розповіли, що жінку зі співмешканцем мало не щодня бачили в нетверезому стані.

Наразі хлопчик перебуває у Чортківській районній лікарні, його стан задовільний.

Поліція встановлює справжні причини травмування дитини. На часі правоохоронці опитують сусідів та батьків травмованої дитини. Відомо, що в їхній сім’ї, окрім потерпілого, є ще двоє дітей.

Даний факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК України.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео