Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині освятили меморіальні дошки загиблим Героям (фото)

Вічна слава Героям

Відкриття та освячення меморіальних дощок на честь полеглих у російсько-українській війні бійців відбулося 29 травня у селі Нападів Борсуківської громади. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Нападівської філії Борсуківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Встановленням меморіальних плит на фасаді навчального закладу вшанували пам’ять випускників: Василя Іванчука, Руслана Чернія та Олександра Воронюка.

Це не перші втрати серед своїх випускників та односельців. Нагадаємо, раніше на цьому місці вже були встановлені меморіальні дошки в пам’ять про загиблих воїнів - Віталія Собка, Романа Смосюка та Максима Кюза.

Пам’ять захисників прийшли вшанувати рідні, близькі, друзі, представники влади, Відділу освіти, культури, духовенство, військові, староста села, громадськість, працівники закладу освіти та учні.

Пам’ятайте, лише об’єднавшись та підтримуючи наших Захисників, наша Перемога настане якнайшвидше, і тоді нам не доведеться зустрічати навколішки наших молодих земляків та оплакувати такі молоді життя, які назавжди відійшли у вічність! Вічна пам'ять та шана нашим загиблим Воїнам, – йдеться в повідомленні.

Фото Борсуківської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео