Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщині провели благодійний концерт на підтримку артилеристів

Концерт був присвячений до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України

Після благодійного концерту співака Володимира Вермінського  у Тернопільському драмтеатрі 7 листопада, допомогти 44-ій окремій артилерійській бригаді імені Гетьмана Данила Апостола вирішили у Зборівському Будинку культури. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Файний безпілотник для 44-ї бригади.

Так, 4 грудня на запрошення зборівчан у будинку культури з авторською програмою виступив Володимир Вермінський, а також дует «Окрилені» - Валерія і Вероніка Колісники. Виручені кошти від благодійного заходу передали на безпілотники. Концерт був присвячений до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України.

17 тисяч гривень спільно передали Володимир Вермінський і колективи Зборівського будинку культури до Благодійного фонду «Покрова», який, нагадаємо, збирає кошти на придбання трьох безпілотних авіаційних комплексів «Валькірія» для 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Потрібно понад 2 мільйони гривень. 

Якщо поставити на терези наше життя в теплих будинках і наших захисників в окопах - по коліна в болоті, в холоді, під обстрілами, то розуміємо, що маємо робити ще більше, - зазначив Володимир Вермінський.

До слова, артист від початку масштабної війни активно волонтерить при Координаційному штабі підтримки оборони України, долучається до інших ініціатив. У Міжнародний день волонтера він отримав відзнаку за волонтерську працю від керівництва області.

Як задонатити на безпілотні комплекси «Валькірія» 

  • у два кліки з телефону: https://bit.ly/fainiy-bezpilotnik
  • (з будь-якої країни у будь-якій валюті)
  • або На карту ПриватБанку: 5169 3305 3013 8020 (Призначення: Безпілотник для 44 бригади)
  • або Готівкою в скриньки у мережі магазинів «Студія м'яса»
  • або Інші способи оплати: https://bfpokrova.org/44brigada

Фото: фейсбук-сторінка Файний безпілотник для 44-ї бригади

Вибір читачів за тиждень

Відео