У Кременці проведуть кастинг для зйомок фільму «Червоний. Без лінії фронту»

червоний

Кастинг на зйомки у приквелі фільму «Червоний» відбудеться у Кременці 16 грудня. На кастингу буде присутній режисер фільму та творча група.

Окремо запрошують студентів Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка для відтворення студентського життя навчального закладу у 1937 році.

Кременчан також просять посприяти у наданні історичного реквізиту для фільму – меблів, одягу, посуду, предметів побуту та літератури «Червоний. Без лінії фронту» – це історія про юність головного героя Данила Червоного – студента Кременецького ліцею. Зйомки планують розпочати в Кременці на початку лютого 2018-го року.

Напередодні кастингу, 15 грудня у РБК відбудеться показ фільму «Червоний». Перегляд – безкоштовний і відбудеться у рамках II Всеукраїнського форуму «Кінохвиля» за підтримки міської влади міста Кременець та Тернопільської фільм комісії, – повідомляють у Кременецькому краєзнавчому музеї.

Після перегляду відбудеться презентація книги від автора сценарію Андрія Кокотюхи, творча бесіда із режисером Зазою Буадзе та співавторами фільму. Під час зустрічі творча команда фільму «Червоний» відкриє подробиці зйомок першої частини трилогії.

Фото з сторінки Кременецького краєзнавчого музею у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео