У Кременці відбувся масштабний захід, де можна було приміряти професії (фоторепортаж, відео)

Масштабний захід, на котрому можна було приміряти на себе різні професії, відбувся сьогодні на базі Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка. Подія орієнтована на старшокласників та покликана допомогти молоді визначитися з вибором професії.

І Міжрайонний кар'єрний форум «Профорієнтація-2019» організований Кременецькою районною філією спільно з фахівцями Тернопільського обласного центру зайнятості та 4-ма районними філіями ОЦЗ (Збаразькою, Лановецькою, Підволочиською, Шумською). Долучилися партнери: заклади освіти, військові, ГО «Молодь Кременеччини», приватні підприємці та роботодавці та місцева влада. У заході взяли участь: директор Тернопільського ОЦЗ Василь Олещук, начальник відділу профорієнтації Тетяна Білінська, директор Кременецької філії Олег Ілинич.

Гості заходу отримали унікальний шанс: побувати фотографом, лікарем, військовим, пожежником, поліцейським, охоронником, ковалем, гончарем, будівельником, бджолярем, перукарем, офіціантом.

На території діяли 10 локацій, де представили більше 30 професій. На площі розташували військову техніку, пожежну автівку, реанімобіль.

Учасники мали нагоду пройти експрес-тестування на ярмарку професій. Також відбулася презентація народних ремесел, лікування мистецтвом, рольові ігри з фінансової грамотності, тренінг для педагогічних працівників.

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео