Віра Олександрович

У Києві погодили призначення Ігоря Сопеля очільником Тернопільщини

71696304_696566557492034_1402141191025197056_n

Проекти указів і розпоряджень Президента про призначення керівників кількох обласних і районних державних адміністрацій розглянули на засіданні Кабміну сьогодні, 9 жовтня.

Зокрема, там погодили кандидатуру на крісло голови Тернопільської ОДА. І це – Ігор Михайлович Сопель. Отже, черга тепер – лише за підписом Володимира Зеленського. Чекати цього доведеться недовго.

До речі, Ігор Сопель народився 16 вересня 1974 р. у Хоросткові Гусятинського р-ну. Навчався у Хоростківській школі №1. Після закінчення школи вступив до Тернопільського державного технічного університету. Отримав кваліфікацію інженер-механік. У 2003 р. розпочав підприємницьку діяльність. Із 2010 р. – керівник Хоростківського регіонального структурного підрозділу ТОВ «Агробізнес». Із 2017 р. – керівник федерації футболу у Хоросткові. Одружений, батько двох дітей.

Окрім того, сьогодні на засіданні Кабміну ухвалили пропозиції про призначення на посади: голови Одеської ОДА – Максима Куцого, голови Харківської ОДА – Олексія Кучера, голови Бердичівської районної держадміністрації Житомирської області – Людмили Димидюк, голови Житомирської районної держадміністрації – Юрія Оханського, голови Чуднівської районної держадміністрації Житомирської області – Олександра Хомича.

Більше дізнатися про майбутнього очільника нашого краю можна ТУТ. Цю інформацію оприлюднили, коли Ігор Сопель балотувався кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» на одномандатному окрузі №166. Тоді він програв із невеликим відривом чинному нардепу Миколі Люшняку.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео