Дарія Шевченко

У Микулинецькій громаді побудують амбулаторію первинної медичної допомоги (відео)

Снимок

Вчора, 23 грудня, відбулось чергове засідання сесії Тернопільської обласної ради, під час якого вирішували питання бюджету на 2021 рік. Крім цього проєкта рішення, ухвалювали й інші, не менш важливі. Зокрема, за ініціативою депутатки від фракції «За майбутнє» Алли Стечишин було внесено пропозицію про співфінансування капітального будівництва амбулаторії первинної медичної допомоги у Микулинцях.

- Цю пропозицію зарахували, винесли на розгляд на сесію на голосування і її підтримали. Було виділено також кошти з Микулинецької громади - 597 тисяч на спільне фінансування, щоб цей проєкт здійснити. В даний момент жителі громади потребують такої амбулаторії, громада нова, туди увійшло багато сіл і потрібно, щоб люди обслуговувались гідно. Оскільки в нас зараз з коронавірусом ситуація не проста, то потрібно комфортне приміщення з хорошими умовами, щоб люди мали де обслуговуватись, - сказала Алла Стечишин.

Нагадаємо, на сесії обласної ради прийняли низку важливих питань, зокрема програми «Власний дім», підтримка малого та середнього бізнесу та інші. Про це можна прочитати ТУТ, ТУТТУТ, ТУТ і ТУТ.

[embed]https://youtu.be/FYqj_vxiEIg[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео