Ростислав Фук

У річці на Тернопільщині зник 40-річний чоловік

На місці працюють 12 рятувальників. До пошуків залучено і місцеве населення

28 липня, о 18:53 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що внаслідок перекидання човна на річці Збруч під водою зник 40-річний чоловік. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільщини.

Подія трапилась у селі Кокошинці Гримайлівської громади. До пошуків зниклого залучили човен та 5 рятувальників. Пошуки не дали результатів.

29 липня пошукові роботи продовжились із залученням водолазів. Всього на місці події працюють 12 бійців ДСНС, 4 одиниці техніки. До пошуків залучено і місцеве населення.

Ще один нещасний випадок, який міг би закінчитися трагічно, трапився у місті Тернопіль на пляжі «Циганка». Там, внаслідок сильного вітру перекинувся човен. Чоловік, опинившись у воді, не міг самостійно дістатися берега. Постраждалого врятували до прибуття бійців ДСНС.

Головне Управління ДСНС України у Тернопільській області вкотре застерігає: при відпочинку поблизу водойм дотримуйтесь елементарних правил. Оскільки, найчастіше причиною трагічних випадків стає банальна людська недбалість, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Тривалий час не виходив на зв’язок: у квартирі в Тернополі виявили тіло чоловіка

Фото ДСНС Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео