Віра Олександрович

У селі на Тернопільщині торгували дизпаливом «на розлив» (фото)

фото_ПМ2

Співробітники податкової міліції виявили на Тернопільщині факт незаконного збуту дизпалива. І це – далеко не перший такий випадок (читайте ТУТ і ТУТ – прим.), зареєстрований у нашому краї. 

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- У ході проведення операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції та управління податкового аудиту ГУ ДФС у Тернопільській області в одному із сіл області виявили «підпільну» АЗС, - кажуть у податковій. – Пальним торгували за готівку без застосування реєстратора розрахункових операцій (РРО) і без будь-яких документів, що засвідчують походження пального, виробника і якість.

фото_ПМ
фото_ПМ

Звісно ж, дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки і на використання устаткування для зберігання та реалізації пального там не було.

- Податкові міліціонери вилучили майже 6 тис. літрів дизельного пального орієнтовною вартістю 200 тис. грн, а також обладнання автозаправного комплексу і ємкості для зберігання пального, - додають у податковій.

Наразі триває збір матеріалів для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Довідка. Усього із початку 2018 року співробітники податкової міліції області із незаконного обігу вилучили понад 110 тонн пально-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю більш як 3,7 млн грн.

Фото, надані Секторі комунікацій ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео