Дарія Шевченко

У селі на Тернопільщині засяяла новорічна ялинка (відео)

Традиційно на свято Миколая у центрі села Настасів, що на Тернопільщині, засяяла новорічна ялинка. Усе навколо прикрасили новорічною ілюмінацією та освітлили будинки музею та церкву. Під час заходу дітям роздали подарунки, а запрошені гості привітали настасівчан із прийдешніми святами.

– Це свято добра, свято радості, яке нам несе святий Миколай Чудотворець. Хочу побажати найперше миру  в нашій державі, в наших серцях, щоб в нас все вдавалось і ми отримували задоволення від того, що ми з вами творимо, – сказав Іван Чайківський.

На святі був присутнім і голова Великоберезовицької ОТГ, до якої входить Настасів, Андрій Галайко. Він зауважив, що громада має всі шанси та привілегії, аби стати найуспішнішою в області.

– Цей рік є епохальним, бо змінив територіальний устрій. Зокрема, створена Великоберезовицька громада, до якої входить і село Настасів. Це одна з найбільших громад в нашій області і має всі перспективи бути найуспішнішою, – підкреслив Андрій Галайко.

Щорічно компанія «Агропродсервіс» допомагає настасівчанам у підготовці до цього свята. Генеральний директор підприємства Андрій Баран підкреслив, що рік, що минає, був нелегким, але компанія, яка дає роботу понад 2,5 тисячам людей, і надалі продовжує успішно розвиватись.

– Підприємство успішно розвивається, забезпечуючи заробітні плати працівникам, забезпечуючи соціальний пакет, сплату податкових відрахувань, завдяки яким має можливість розвиватись наша громада і наша країна, – зазначив Андрій Баран.

Впродовж свята мешканці села Настасів співали колядки та веселились.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео