У школі на Тернопільщині уже смакують стравами від кулінарного експерта Євгена Клопотенка
Після реконструкції харчоблоку їдальні у Новосільській школі на Тернопільщині заодно повністю змінили меню. Страви для учнів готують за рецептами від кулінарного експерта Євгена Клопотенка.
– Із цим нововведенням змінилося також бажання наших учнів до смачних корисних щоденних сніданків, – пишуть у групі школи. – Смакують нам страви за меню Клопотенка, а також тому, що вони з душею приготовані нашими працівниками їдальні.
Нагадаємо, що кулінарний експерт Євген Клопотенко представив Держпродспоживслужбі оновлене шкільне меню, яке розраховане на чотири тижні і відповідає новим стандартам дитячого харчування. Воно містить рецепти, які скомбіновані в повноцінні прийоми їжі.
Фото з допису