У Шумську пошкоджено дорогу, частина міста може залишитися без води (фотофакт)

109748617_2255397661273045_3030370912938443565_o

Великогабаритний транспорт, який рухається через центр міста, на вулиці Шумська видавив яму. Містяни на деякий час можуть залишитися без води, адже пошкоджена й труба водопостачання. Міський голова Володимир Плетюк закликає водіїв зважати на знаки обмеження для вантажівок та обіцяє, що спільно з поліцією встановлять винних у згаданій ситуації.

– Розумію, що свідомо підштовхую до всіляких коментарів, але це вже наболіло. Багато людей скаржаться на стан доріг, враховуючи й у Шумську. Ось приклад на перехресті вул. І. Франка і Л.Українки, є знак обмеження ваги і яма продавлена на переході. У результаті зруйнована не лише дорога, але й пошкоджено трубу водопостачання. Минулого року домовлялися з власниками будмагазинів, щоб робили склади на околицях в промисловій зоні, щоб не було таких випадків. Є знаки обмеження, є поліція, та, врешті-решт, повинна бути свідомість, – повідомляє Володимир Плетюк.

Міський голова також наголошує, що дорогу збудовано відповідно до норм,  технагляд за роботою здійснювали спеціалісти. А от 40-тонників на дорогах в центрі не повинно бути.

– Звичайно будемо шукати винних і карати. Вже дано відповідні вказівки, але давайте поважати ще й один одного. Вирішуємо питання ремонту водопроводу. Можливе відключення водопостачання в центрі міста, – інформує Володимир Плетюк.

Фото Володимира Плетюка

Вибір читачів за тиждень

Відео