У скільки обійдеться знайомство з історичним минулим Тернопільщини?

Збараж

Із 20 вересня туристам дорожче обходитимуться подорожі деякими історичними місцями Тернопільщини. Про підвищення вартості квитків повідомляють на офіційному сайті Національного заповідника «Замки Тернопілля».

Зокрема відвідини замку у Збаражі для дорослих обійдуться 40 грн. (раніше було 30 грн.), для студентів – 25 грн., для дітей шкільного віку – 15 грн. Екскурсія вартуватиме від 100 до 160 грн., залежно від кількості осіб в групі. Художнє фото відтепер коштує 18 грн., відео-зйомка 120 грн. Найдорожче задоволення – фотографування весільної церемонії – 500 грн.. Також за 5-6 грн. можна постріляти із лука або арбалета.

вишнівець
вишнівець

Приблизно такі ж розцінки й у Вишнівецькому палацово-парковому комплексі, який також належить до «Замків Тернопілля». Дешевше лише вхід дорослим – 30 грн. та весільна зйомка – 300 грн. Замки у Теребовлі та Скалаті можна відвідати за 15 грн., дітям та студентам – 8 грн.. Послуги екскурсовода – 60 грн.

Також варто нагадати, що із 1 жовтня графік роботи Збаразького замку змінюється на зимовий. Працюватиме до 18.00 (влітку до 20.00), без обіду та вихідних.

Вибір читачів за тиждень

Відео