У Теребовлянському деканаті відбувся День молоді (фото)

100_2745

Нещодавно на території храму Зіслання Святого Духа м. Теребовлі (Сади) відбулася з’їзд молоді Теребовлянського деканату. Гаслом молодіжного дня стали слова «Ми є родина». Організаторами виступили священики деканату на чолі деканом Теребовлянським о. Іваном Довгошиєю.

З'їзд розпочався з Молебня до Христа Чоловіколюбця. До присутніх звернувся з повчальним слово відповідальний за молодь в деканаті о. Петро Мушинський. Відтак, усі мали можливість зігрітись теплим чаєм з печивом. Опісля розпочався святковий концерт, на якому молоді виконавці представляли свої парафії. Священик спільно з аніматорами подбали про різноманітні ігри та банси. Під час концерту кулінари подали учасникам смачний борщ та смажені пампушки.

На зустріч молоді були запрошені особливі гості: заслужені працівники культури Ігор Бойчук та Діана Бернат, які виконували свої пісні та організовували різні конкурси, переможцям яких вручали подарунки. На закінчення зустрічі о. Іван Довгошия висловив щиру подяку всім учасникам та організаторам свята, додає Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео