У Тернопіль в рамках всеукраїнського туру їде відомий письменник

11

У книгарні «Є» 3 жовтня о 17:00 відбудеться прес-конференція за участі письменника Макса Кідрука. Автор представить книгу «Де немає Бога».

Письменник, аби зустрітись зі своїми читачами та презентувати нову книгу «Де немає Бога», вирушив у масштабний тур. Так, Макс Кідрук буде подорожувати із книжкою обласними центрами та маленькими містечками України.

Розпочалася подорож з презентації в Києві. Кінцевою станцією буде Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» у Луцьку (17-18 листопада).

На Тернопільщині письменник відвідає 4 міста та містечка. У Тернополі презентація відбудеться у середу, 3 жовтня, о 19:00 в Палаці кіно (вул. Івана Франка,8), інформує Книгаря «Є».

Письменник з нетерпінням чекає гостей, щоб розповісти про свій новий роман.

«Я не раз казав, що торішній мегатур Україною на підтримку роману «Не озирайся і мовчи», не буде одноразовою акцією. Ще тоді ми з командою були заряджені на щонайменше ще одну подібну божевільну авантюру. Вважайте, рік тому ми лише знайомилися з читачами. Цього року ми їдемо нібито до добрих знайомих. Я з нетерпінням чекаю зустрічей, щоби розповісти про свій новий роман», - говорить Макс Кідрук.

Книга «Де немає Бога» - це спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.

Анастасія Мархоцька

Фото з допису 

Вибір читачів за тиждень

Відео