У тернопільській книгарні презентували листівки від «Сумної вівці»(фоторепортаж)

Тернопільський бренд листівок «Сумна вівця» засновники презентували вчора, 24 жовтня, у книгарні «Є». За один рік існування «сумні» листівки встигли облетіти усю країну та завоювати симпатію людей.

Розповісти про бренд та саме створення друкованих послань у місцеву книгарню прийшли засновники «Сумної вівці»: Роман Воробйов, Костянтин Ковалок, Іван Поливода.

1
1

За рік існування ця ідея знайшла прихильників по всій країні і користується попитом серед покупців. Адже гострі і життєві фрази, які «говорить» вівця, можуть стати чудовим привітанням на день народження чи будь-яке свято. А з допомогою іронії, яка супроводжує листівки, можна легко сказати про наболіле чи  дотепно пожартувати. Листівки та закладки для книг від «Сумної вівці» – доволі ексклюзивний подарунок для близьких людей.

5
5

Та не лише іронічними написами відомі листівки від вівці, але й особливим оформленням, яке, за словами засновників бренду, є продовженням того, що написано і має доповнювати його, додавати сенсу та жарту.

Візуальне супроводження листівки має нести легку несерйозність. Для того, щоб людям було легше її дарувати, щоб показати це як жарт, а не образу, каже співзасновник «Сумної вівці» Роман Воробйов.

«Сумна вівця» – бренд, який вдосконалюється і щоразу продукує щось дотепніше, цікавіше – те, що подобається людям. Процес самовдосконалення і змін дуже важливий для будь-якої справи, упевнені засновники бренду.

Створення листівок – це процес покращення, бо ж ти робиш щось краще, ніж раніше. До прикладу, на початку у нас був інший логотип, але з часом ми змінили його, аби він став більш дизайнерським. Так само із написами та самим оформленням, каже Роман Воробйов. Деяких листівок, ми більше не будемо публікувати. Крім того, ми дослухаємося до вподобань людей, спілкуємося з ними і створюємо нові листівки.

Часто ідеї для ново друків автори переймають із сучасності, онлайн-листування та безлічі скорочень, що використовують люди при написанні повідомлень, аби спростити собі життя і залишити більше часу на інші справи. Листівки «Сумної вівці» не лише оригінальні та жартівливі. Але й іронічні, що додає їм певної близькості з людиною, якій ви хочете вручити такий друкований подарунок.

6
6

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео