У тернопільській квартирі на «Дружбі» пролунав вибух

3

Одна людина загинула, двоє потрапили до лікарні в результаті вибуху. Нещастя трапилося у Тернополі на вулиці Макаренка близько 16:00. В однокімнатній квартирі, що на другому поверсі, пролунав вибух. Від ударної сили повилітали шибки.

На місце події виїжджали правоохоронці. Зайшовши у помешкання поліцейські виявили тіло чоловіка. У нього на пальці висіло кільце, ймовірно, що від гранати. Поруч лежало ще двоє поранених осіб. Їх доправили до лікарні, інформує «Досьє 102».

1
1

За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, на момент вибуху в кімнаті перебувало четверо осіб. Власник помешкання каже, що загиблий - його сусід. Вони дивилися телевізор та розпивали спиртні напої. Знайомий мав при собі небезпечний предмет. Він ним вихвалявся і в результаті необережного поводження - граната вибухнула.

2
2

Остаточну причину вибуху встановить слідство. На місці події працюють криміналісти, оперативники, вибухотехніки. На щастя, в результаті вибуху витоку газу не трапилося. Не пошкодженні жодні комунікації. Триває слідство.

Фото «Досьє 102»

Вибір читачів за тиждень

Відео