Оксана Бучко

У Тернопільській патрульній поліції – поповнення (фото, відео)

9h

Урочисту присягу 22 грудня склали ще 49 нових працівників Тернопільської патрульної поліції. Їх поблагословили священослужителі Архикатедри, а також привітало керівництво поліції.

- Вітаю вас із досягненням поставленої мети, - зазначив головний поліцейський області Олександр Богомол. – Тепер потрібно бути готовими, що порядні люди хвалитимуть роботу патрульних, а злочинці перешкоджатимуть виконанню обов’язків. Для вас важливо – не зламатися. Проект поліції є вдалим. Тож натхнення усім вам.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ST0FzTeqrTo[/embed]

Вітали нових патрульних близькі та рідні. Вони згадували, як підтримували кандидатів у поліцію під час конкурсного відбору.

- Мої батьки позитивно сприйняли рішення піти у патрульну поліцію, підбадьорували мене під час відбору, - згадує патрульний Павло Пелешок. – Це моя давня мрія, ще із часів навчання на юридичному факультеті мав такі плани. Завжди хотів брати участь у розбудові європейської держави. І робота патрульним - чудовий шанс для цього.

Серед нових працівників були і дівчата, які вирішили робити державу кращою.

- Ми пройшли усі етапи відбору, проявляючи витримку і цілеспрямованість, - згадує патрульний Наталія Сум. – Це були і екзамени, і відтворення сценаріїв проблемних ситуацій, і перевірка фізичних даних. Але натхнення надало бажання брати участь у процесі реформації держави, у майбутньому якої я особисто не розчарувалась.

13
13

12
12

11
11

10h
10h

8h
8h

5g
5g

4п
4п

3п
3п

2п
2п

1п
1п

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео