Оксана Бучко

У тернопільській школі відзняли фінальний епізод комедії (відео)

MVI_0285.00_00_09_00.Still001

Вечірку перед осінніми канікулами на завершення комедії про шкільне життя відзняли у Тернополі. Локацією для фінальних епізодів повнометражного фільму стала місцева 6-та школа. Учні і директор закладу охоче приєднались до зйомок.

- Приємно, що зйомки проводять на базі нашої школи, - зазначив директор школи-ліцею №6 ім. Н.Яремчука Олександр Остапчук. - Якщо фільм буде вдалий – його покажуть по телебаченню. В епізодах фігуруватимуть наші стіни, кабінети. І це тішить, бо ми любимо свою школу.  Сюжетна лінія фільму є актуальною, носить веселий характер. Учні та вчителі у фільмі - це особистості, які живуть повсякденним життям. Усе відбувається у піднесеному настрої.

У фільмі разом із професійними акторами та студентами педагогічного університету знімаються учні медійної школи, керівнику якої належить ідея зйомок. Так діти практикують свої навики, здобуті під час занять акторської гри. Викладачі школи не лише допомагають вихованцям під час зйомок, а й самі грають ролі у фільмі.

- Я завжди нагадую дітям про артикуляційну гімнастику. Бо це сприяє тому, щоб вимова була чітка. І так потрібно менше дублів записувати, - говорила Юлія Небесна. – Зйомки фільму  для дітей – це новий досвід. Вони з відповідальністю ставляться до гри, поводяться як справжні актори.

Зйомки фільму тривають від вересня.  Проводили їх на 17 локаціях, серед яких тернопільські заклади, вулиці міста, а також місцевості у районах Тернопільщини.

- Починається фільм з того, що приходять діти на 1 вересня, - автор ідеї фільму керівник медійної школи The Best Тетяна Гнатюк-Фірташ.  – А закінчується шкільною вечіркою перед осінніми канікулами. Якщо фільм сподобається глядачам, то ми обов’язково його продовжимо.

[embed]https://youtu.be/OuE4LEwurv8[/embed]

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео