Оксана Бучко

Медики тернопільської лікарні зіграли у комедії (фото)

IMG_20180203_140908

Зйомки комедії про школу продовжили у Тернопільській міській лікарні №2. Лікар-хірург та персонал закладу стали героями одного з епізодів серіалу.

- Я надавав медичну допомогу завучці, яка потребує термінової операції, - розповів лікар-хірург лікарні №2 Роман Кохан. –До зйомок особливо не готувався, адже в епізоді потрібно було показати свої професійні вміння лікаря. Також дещо підкорегував поставлений в епізоді діагноз. Зйомки нагадували буденний робочий день. Приємні емоції додало відчуття участі у процесі розвитку українського кінематографу.

IMG_20180203_140524
IMG_20180203_140524

У кінострічці справжні не тільки медичний персонал. Так, наприклад, роль директора школи зіграв директор тернопільської школи №6 пан Олександр Остапчук. Також у епізоді візиту іноземки у село знялись тернопільські поліцейські, які за сценарієм фільму  приїжджають на виклик .

Ідея фільму належить керівнику медійної школи The Best Тетяні Гнатюк-Фірташ. У фільмі грають учні  школи, а також професійні актори.

- Це моя перша роль у серіалі, - говорить Олеся Бунько. – Я уже два роки відвідую театральний гурток при Тернопільському драмтеатрі. Тож маю чудову можливість використати здобутий досвід під час занять та у виставах. У серіалі я знімаюсь у ролі заступника директора. Характер у моєї героїні суворий, тож мені важливо правильно передати її емоції. Моя роль – повчальна для школярів. Вони можуть взяти приклад чіткої позиції, яку проявляє завуч.

Знялись у фільмі і актори, які закінчили навчання за кордоном.

- Я граю роль охоронця дітей успішного тернопільського бізнесмена - розповідає випускник  школи Escuela de superior de manuel Beltran (Іспанія) Артем Романів. – Епізод у лікарні для мого героя важливий , бо дає початок романтичних стосунків. Загалом фільм має виховний характер. Чому? Побачите згодом ! Я маю досвід зйомок у фільмах в Україні та за кордоном. Мені приємно, що до списку міст приєднується Тернопіль завдяки ініціативним місцевим професіоналам.

Серіал планують транслювати на одному з центральних телеканалів. Про зйомки серіалу також читайте ТУТ і ТУТ.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео