У тернопільських маршрутках злодії порпаються у чужих сумках 

6

У громадському транспорті Тернополя із сумок людей невідомий витягнув гаджети та великі суми грошей.

Учора до Національної поліції звернулися троє жителів міста, яких невідомий обікрав у маршрутці. Загалом збитки від краденого сягають майже 26 тис. грн. Серед потерпілих 24-річна дівчина, у якої крадій поцупив дорогий телефон та планшет. У 52-річної жінки злодій «потягнув» гаманець у якому було 1 400 грн, а у мешканки Тернопільського району після поїздки у транспорті зникло 400 грн.

Двоє з жінок описали чоловіка, який крутився біля них у маршрутці: він був із дитиною 7-8 років, на вигляд йому 30 років, середньої статури, ростом близько 170 см, шкіра смуглява, на ньому була чорна куртка та сіра шапка.

Правоохоронці просять жителів міста, які мають інформацію що допоможе розкрити злочин, повідомити її на номер 27-11-70 або лінію 102.

Крім того, поліція попереджає жителів міста, щоб ті бути уважними зі своїм майном у громадському транспорті та під час проїзду стежили за особистими речами. Гроші, документи та гаджети потрібно зберігати у внутрішніх кишенях одягу із застібкою. А якщо ви відчули, як хтось нишпорить у ваших кишенях, спіймайте злодія. Як правило, в таких випадках вони намагаються викинути речі та швидше втекти.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео