Ростислав Фук

У Тернополі бармена спіймали на незаконному продажі алкоголю

Пильні тернополяни викрили продавця алкоголю.

алкоголь-2

Як повідомили на сайті Національної поліції області, попри заборону на продаж алкоголю, бармен одного з закладів харчування вирішив підробити.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців одного із мікрорайонів обласного центру про те, що невідомий чоловік продає з автомобіля на розлив спиртне. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Факт реалізації алкогольних напоїв підтвердився. Протиправним займався 30-річний тернополянин, який працює в одному із закладів громадського харчування. Як встановили правоохоронці, чоловік брав спиртні напої в барі та продавав їх на розлив зі свого автомобіля, який паркував неподалік роботи. Бажаючих випити вистачало. Сто грамів оковитої вартувало 24 гривні, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські вилучили в чоловіка кілька пляшок горілки та вина й склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП (торгівля алкогольними, слабоалкогольними напоями на територіях, заборонених законом). За це передбачений штраф від 6 800 до 13 600 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео