Віра Олександрович

У Тернополі бюджет-2017 прийматимуть уже після Миколая (фото, відео)

пппппппппппппппп

Без скандалу сесії Тернопільської міської ради сьогодні, 16 грудня, таки не минулося.

Нагадаємо, головний фінансовий документ на 2017 рік планували ухвалити депутати Тернопільської міської ради («Терен» писав про це ТУТ і ТУТприм.). Той бюджет за доходами мав бути у сумі понад 2 мільярди гривень. Але новий кошторис, який на 26% більший, ніж у 2016-му, не влаштував депутатів.

ррррррррррррррррр
ррррррррррррррррр

Власне, проект бюджету-2017 мав особливості, адже передбачав втілення кількох масштабних проектів. Саме увага до грандіозних планів щодо облаштування нових громадських просторів мала б переконати депутатів, вважав міський голова Сергій Надал. Але засідання відразу пішло не за тим планом, на який він розраховував. Скандали і сварки виникали неодноразово, а тому фінал був неочікуваним, але закономірним.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bS1h1NjOh1k&feature=youtu.be[/embed]

Навіть звернення, яке зробив мер на початку сесії, ситуацію не врятувало.

- Тернопіль стає кращим, затишнішим і комфортнішим, а тернополяни мають дедалі більше підстав пишатися своїм містом, - озвучив Сергій Надал із трибуни. - Такий прогрес, який відбувся протягом останніх років - це заслуга командної роботи. Це заслуга багатьох людей, робота яких, на перший погляд, не помітна, але надзвичайно важлива і відповідальна… Міська рада повинна залишитися центром командної роботи і центром прийняття рішень. Тернополяни, як і всі українці, втомилися від політичних чвар. Їм потрібна злагоджена позиція та спільна робота.

ааааааааааааааааааааааааааааа
ааааааааааааааааааааааааааааа

Із повним текстом звернення можна ознайомитися ТУТ.

Отже, після кількох перерв на обговорення складного питання депутати вирішили розгляд кошторису все-таки перенести на вівторок, 20 грудня. Після цього – закрили засідання і розійшлися, розглянувши за день усього 11 питань порядку денного.

Фото і відео автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео