У Тернополі черговий конфлікт: неадекватний водій та «худоба» замість пасажирів (фото)

107766596_2605396626393675_8126021433833421585_o

Неприємна ситуація трапилася днями у місті. Між пасажирами та водієм громадського транспорту, що курсує маршрутом №16, стався конфлікт. Тепер пасажири звертаються до відповідних органів з проханням здійснили перевірку роботи водія цієї маршрутки та покарати його за безвідповідальність.

Як розповідає, одна із пасажирів Марія Озхібко, водій даної маршрутки всю дорогу розмовляв по телефону, не зупинявся на частині зупинок, різко гальмував та починав рух так, що пасажири заледве не «літали» салоном. Проте, як виявилось, це ще не все.

- Більше того два рази, при різкому наборі швидкості, чуть не збив пішохода на Проспекті Злуки, а потім уже у центрі. Ще неприємність створив пасажирам, що прямували на з-д Вокзал,чомусь вирішивши їхати вулицею Крушельницької,  пасажирам грубо, без вибачень на зупинці біля 6 Магазину заявив: «Хто на ж-д, виходьте вже, я туди не їду!». Бідний хлопчина біг, чуть серце йому не стало, із тої зупинки на вокзал, а водій, у долю секунди, змінив знову своє рішення, і під мостом таки взяв та й повернув на з-д вокзал і впізнавши хлопчину таки відкрив двері! І тут ми, пасажири, уже не витримали та зробили водієві зауваження, що він себе веде неадекватно, везе людей як «нелюдей» і пішло. Водій і його нібито «кондуктор» ... білявка молодого віку, почали ображати пасажирів, називати «худобою», - розповідає Марина Озхібко.

2
2

Жінка звертається до відповідних органів з проханням покарати водія за безвідповідальну роботу.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео