Юля Вітюк

У Тернополі діти виготовляють обереги для захисників (фото)

Для дітей переселенців проводять безкоштовні майстер-класи з різних видів ремесел.

Щоб підтримати захисників, учні школи народних ремесел виготовляють обереги у вигляді лялечок-мотанок з крилами. Вже 40 штук поїхали до військових. Робили їх діти Тернополя та переселенці з інших областей під керівництвом майстрині Галини Джус. Для дітей це можливість відволіктись від страшних думок про події в країні, а для військових – оберіг від ворогів.

Це важлива підтримка для них, вони розуміють, що ми переживаємо за них і чекаємо вдома. Ми вже працюємо над новим замовленням, яке передати мамі бійця. Вона вже відправить захисникам на передову, – розповідає директорка школи народних ремесел Уляна Джигринюк, .

Щоб підтримати захисників, учні школи народних ремесел виготовляють обереги у вигляді лялечок з крилами

Окрім мотанок, відправляють захисникам маленькі листівки зі словами підтримки: «Люблю захід сонця та ЗСУ. Дякую за наш захист», «Повертайся живим. Любимо».

Окрім мотанок, відправляють захисникам маленькі листівки зі словами підтримки

Нагадаємо, в школі народних ремесел для дітей переселенців проводять безкоштовні майстер-класи, про це Терен повідомляв раніше. 

Загалом тут тривають заняття із майже десятка видів народних ремесел: ліплення з глини, гончарства, бісероплетіння, малювання, рогозоплетіння, макраме, ткацтва. У школі не тільки цікаво, а й безпечно, адже на випадок тривоги є бомбосховище.

Приходьте за адресою: м.Тернопіль вул.Новий Світ, 19. Майстер-класи проводять з 10.00 до 15.30.

У школі народних ремесел для дітей переселенців проводять безкоштовні майстер-класи

Фото з допису Уляни Джигринюк 

Вибір читачів за тиждень

Відео