Ростислав Фук

У Тернополі двоє нетверезих гуляли з 8-місячною дитиною

Небайдужа перехожа зателефонувала в поліцію

Днями тернопільські правоохоронці отримали інформацію про неналежний догляд за дитиною, повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Небайдужа перехожа розповіла, що на вулиці Лукʼяновича група людей розпиває алкоголь, а поряд у візочку голосно плаче маленька дитина.

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, де виявили нетверезих громадян та 8-місячну дівчинку. Патрульні заспокоїли дитину та викликали карету швидкої.

Інспектори склали на матір протокол за частиною 1 статті 184 (Неналежне виконання батьківських обов'язків), винесли на громадян постанови за частиною 1 статті 178 (Вживання алкогольних напоїв в громадському місці) КУпАП та передали дитину медикам.

Патрульні також повідомили про подію працівників служби у справах дітей, які надалі зʼясовуватимуть всі обставини події та перевірятимуть, чи належно батьки доглядають за дівчинкою.

Дитину тимчасово направили до лікувального закладу, аби переконатися, що її здоровʼю нічого не загрожує.

Нагадаємо, подібний випадок стався 16 березня. На спецлінію 102 звернувся небайдужий громадянин, який повідомив, що на проспекті Злуки двоє нетверезих чоловіків, які ледь тримаються на ногах, намагаються котити візочок з маленьким хлопчиком.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео